Dosarul de prostituţie masculină în care sunt implicaţi mai mulţi oameni de afaceri, inclusiv directorul OTV Doru Iuga, scoate la iveală detalii şocante. Presa naţională a publicat stenograme din acest caz, în care au fost arestaţi preventiv şase persoane: Andrei Costin Doru Iuga, Klaus Zander, Andrei Marius Staicovici, Viorel Manolache, Romeo Ştefan Haciadurian şi Adrian Dobre.

O interceptare telefonică între un membru al reţelei, Costel Ţurcanu, poreclit Scooby şi care a primit mandat de arestare în lipsă, arată cât de inuman îşi prezentau bucureştenii marfa. "Uite, îmi vin patru bebeluşi de 18 ani, 19 ani... pregătiţi pentru Snagov şi calitate ce mi-ai cerut. Ca să poţi să-mi dai 2 milioane", îi zice Scooby lui Andrei Marius Staicovici, care se folosea de băieţi pentru prostituţie.

Surse judiciare au declarat că în acest caz există opt volume de interceptări, discuţiile dintre membrii grupării având o puternică tentă pornografică. Potrivit surselor citate, în unele cazuri, persoane cu situaţie materială precară erau racolate din zona Parcul Operei, ulterior fiind duse inclusiv în toaletele din Gara de Nord pentru a întreţine relaţii sexuale cu clienţii găsiţi de proxeneţi. Unii dintre cei care admiteau să întreţină relaţii sexuale acceptau în schimb şi produse alimentare.

Din cei şase reţinuţi, patru sunt acuzaţi de proxenetism şi doi de întreţinere de raporturi sexuale cu un minor, potrivit unor surse judiciare.