Legendarul Stevie Wonder urmează să se căsătorească cu iubita sa, Tomeeka Bracy, cu care formează un cuplu de mai bine de cinci ani, în cadrul unei ceremonii fastuoase în Jamaica. Artistul se însoară a treia oară, la vârsta de 67 de ani, iar cavaleri şi domnişoare de onoare vor fi copiii săi din relaţiile anterioare, după cum informează mai multe publicaţii străine, citate de agenţia de ştiri Mediafax.

Tomeeka Bracy are 42 de ani şi este mamă a celor ai celor mai tineri doi copii ai lui Steevie Wonder. Nunta se va desfăşura în Jamaica, pe 17 iunie, iar printre artiştii invitaţi la fericitul eveniment se numără Sir Elton John şi Sam Smith.

Artistul şi-a rugat copiii din relaţiile anterioare - Aisha, 42 de ani; Kwame, 28 de ani; Sophia, Keita, 39 ani; Kailand, 16 ani; Mumtaz, 33 de ani şi Mandla în vârstă de 11 - să fie cavaleri de onoare şi respectiv domnişoare de onoare.

"Va fi o nuntă foarte frumoasă, veselă, iar Stevie îşi va aduce toate familia", a declarat o sursă pentru MailOnline, precizând că "Lista de invitaţi este destul de spectaculoasă, iar la nuntă vor avea loc show-uri surpriză. De asemenea, va avea loc o petrecere şi  a doua zi. Toată ziua va fi vorba despre iubire, familie şi voie bună. Stevie e foarte apropiat de familia lui, aşa că rudele sale vor avea un rol major în cadrul ceremoniei".

Mulţi artişti surpriză îşi vor face apariţia pe scenă, site-ul contactmusic.com dezvăluind că şi mirele ar putea interpreta câteva melodii. "Stevie a spus că va urca şi el pe scenă, dar nu a spus ce melodie va interpreta", a mai spus sursa citată.