A doua ediţie a concursului de gătit la ceaun se va organiza la sfârşitul acestei săptămâni în Complexul Robinson Country, a anunţat patronul complexului, Laszlo Csaba. "Este invitat să participe orice doritor. Până acum s-au înscris trei echipaje, care au participat şi la ediţia precedentă, organizată anul trecut", a declarat Laszlo Csaba.

Echipele vor fi formate din minim patru persoane şi îşi vor aduce de acasă materia primă, ceaunul şi orice alte ingrediente de care au nevoie. Fiecare poate să gătească, după poftă, orice fel de mâncare ce se face la ceaun.

Taxa de participare este de 100 lei, iar înscrierile se pot face până sâmbătă dimineaţă, la ora 8. Lemnele şi locul de cort pavilion este asigurat de organizator. "Juriul va pune accent pe cea mai gustoasă mâncare, pe cel mai frumos pavilion amenajat şi pe ţinuta folclorică. Totodată, echipele au posibilitatea să vândă mâncărurile preparate şi banii încasaţi să le rămână lor", a mai spus Laszlo Csaba.

La ediţia precedentă a concursului au participat patru echipe din România şi Ungaria, concursul fiind câştigat de cea din Szegszard, Ungaria, care a gătit tocăniţă de pivniţă a la Szegszard, o specialitate din carne de vită cu vin.