Stabilită de câţiva ani în oraşul de pe Criş, moderatoarea Digi 24 Oradea Ana Maria Georgescu, cea care prezintă, între altele, ştirile de la ora 18.30, a trecut, marţi seară, de etapa audiţiilor pe nevăzute la concursul "Vocea României", de la Pro TV.

Cunoscută publicului încă din copilărie, pentru piesa "Ochii tăi", Ana Maria i-a impresionat pe cei patru juraţi cu melodia "Je T'aime", a Larei Fabian, de cum a intrat pe scenă.

"Zici că e Mădălina Manole! La timbru e leită", a spus Marius Moga, înainte să se întoarcă să vadă cine cântă.

De altfel, toţi cei 4 juraţi au fost atinşi de sensibilitatea cu care a cântat orădeanca, însă doar 3 s-au întors: Marius Moga, Smiley şi Tudor Chirilă.

Cel mai surprins de apariţia artistei a fost Smiley, cu care Ana Maria a colaborat în trecut. "Nu te-am mai văzut de când erai mică. Te vreau în echipa mea. Cred că te-ai copt extraordinar de bine", i-a spus artistul.

Îmbrăcată într-o rochiţă mulată, care i-a pus în evidenţă formele, transformarea adolescentei cu chitara de odinioară a fost remarcată de juraţi.

"Ai devenit o femeie beton şi o cântăreaţă armată", a spus Moga.

În final, Ana Maria a ales să meargă mai departe alături de Smiley, încurajată de faptul că au colaborat foarte bine în trecut.

Vezi aici cum a cântat Ana Maria!