Doi cântăreţi de trap şi trei DJ vor întreţine atmosfera sâmbătă la Storm Party 4.0, o petrecere care va avea loc la Arena Antonio Alexe și dedicată în special adolescenţilor.

Invitați speciali sunt traperii Albert Nbn şi IDK, iar după concerte petrecerea va continua cu muzică mixată de DJ-ii Vision, Jurju şi Beju.

Storm Party 4.0 va începe de la ora 20 şi va ţine până duminică dimineaţa.

Aceasta va fi cea de-a doua petrecere de acest tip organizată la Arena Antonio Alexe din Oradea, după ce în primăvară acolo a avut loc un concert cu Bogdan de la Ploiești, Yny Sebi și MGK. 

Alte două astfel de evenimente au fost găzduite de complexul sportiv din Biharia. Acele ediții au promovat doar muzica trap, un curent inspirat de rap.

Evenimentul poartă semnătura Storm Events. Tinerii din spatele proiectului au mai organizat anul acesta concerte dedicate adolescenţilor şi tinerilor, inclusiv petreceri cu trupa de hip-hop Bazooka și cu melodii din filmele Disney, la Casa Tineretului din cartierul Ioșia.

Bilete pentru evenimentul Storm Party 4.0 de sâmbătă pot fi cumpărate pe site-ul Livetickets.ro la preţul de 85 de lei sau la faţa locului la prețul de 100 de lei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!