Strada Sucevei va fi închisă circulaţiei auto în perioada 15-23 mai. Comisia de circulaţie din cadrul municipalităţii a hotărât miercuri restricţionarea traficului auto pe tronsonul delimitat de străzile Avram Iancu şi Decebal.

Decizia a fost luată pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a lucrărilor de înlocuire a unui tronson prăbuşit al reţelei de canalizare. Pe durata lucrărilor, circulaţia auto va fi deviată pe străzile adiacente.

Pe de altă parte, OTL a anunţat că, tot începând de luni şi ca urmare a acestor lucrări, staţia de autobuz a liniei 12 de lângă Colegiul "Partenie Cosma" nu va fi operaţională.

"În această perioadă toate cursele liniei 12 de autobuz, la deplasarea din Piaţa Unirii spre Kaufland, se vor efectua pe traseul: P-ţa Unirii - Avram Iancu - Sucevei - Horea - P-ţa 22 Decembrie - Ghe. Costaforu - D. Cantemir - Muntele Găina - Războieni - Seleuşului - Velenţa - Eforie - Bumbacului - Morii - Nufărului - Ogorului - Nufărului (Kaufland). Graficele de circulaţie sunt afişate în staţii", se arată în comunicat.