Administraţia Domeniului Public Oradea a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că Ştrandul Ioşia va fi închis între 2 şi 27 aprilie, pentru reparaţii.

Lucrările, al căror preţ se ridică la 20.000 de lei, vor presupune reparaţii capitale la sistemul de distribuţie al apei geotermale, lucrări de renovare la cinci bazine, reparaţii capitale la duşuri, dar şi în sediul administrativ, la garderobe, la duşurile interioare şi la cabinele de schimb.

Ştrandul se va redeschide pe 28 aprilie, iar în zilele de 28, 29, 30 aprilie, respectiv în 1 mai, intrare va fi cu plată pentru toate persoanele. Gratuităţile oferite pensionarilor vor intra în vigoare abia din 2 mai, în zilele de marţi până vineri inclusiv.

În sezonul estival, adică din 1 mai până pe 30 septembrie, ştrandul va fi deschis de marţi până duminică, între orele 8 şi 20. Preţul unui bilet de intrare pentru un adult va fi de 9 lei, iar pentru copii, elevi şi studenţi de 4 lei. Un abonament lunar pentru adulţi va costa 68 de lei, iar unul pentru elevi, copii şi studenţi 36 de lei.