Administraţia Domeniului Public Oradea a anunţat Ştrandul Ioşia va fi redeschis începând cu 14 ianuarie, după ce timp de o lună aici au fost efectuate lucrări de igienizare şi reparaţii. Ştrandul se va deschide marţi începând cu ora 8 iar tarifele de acess au rămas aceleaşi ca în 2013, mai exact 5 lei pentru copii, elevi şi studenţi, respectiv 10 lei pentru adulţi.

Un bilet de intrare pentru o familie formată din doi adulţi şi un copil sau elev costă 20 de lei, în timp ce un bilet pentru o familie formată din doi adulţi şi doi copii sau elevi este 25 de lei. În cazul grupurilor de minim 15 copii, elevi sau studenţi, accesul în Ştrandul Ioşia costă 4 lei pe persoană, respectiv 8 lei în cazul grupurilor de adulţi.

ADP Oradea mai precizează că intrarea este gratuită pentru pensionari, deportaţi, victimele oprimării comuniste, persoanele cu dizabilităţi membre ale Societăţii Umbrela, persoanele cu handicap şi persoanele care au efectuat serviciul militar în unităţile Direcţiei Generale a Serviciului Muncii din cadrul Ministerului Construcţiilor şi care au domiciliul în Oradea.

Ştrandul Ioşia este deschis de marţi până duminică între orele 8 şi 17, însă intrarea se poate face doar până la ora 16.