Începând de vineri, 1 octombrie 2021, Ştrandul Ioşia din Oradea trece la programul de iarnă, fiind deschis de marţi până duminică, între orele 8-17 (până la ora 16, la casierie).

În perioada sezonului rece, la Ştrandul Ioşia funcţionează doar bazinul cu numărul 5, care comunică printr-un tunel cu clădirea administrativă.

Un bilet de intrare pentru adulţi costă 18 lei, iar pentru copiii peste 3 ani până la 18 ani, pensionari şi persoane cu dizabilităţi costă 9 lei. Abonamentul pentru adulţi, cu 25 de intrări valabile 60 de zile, costă 210 de lei, iar cel pentru copiii de 3-18 ani, pensionari şi persoane cu dizabilităţi – 100 lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

Începând din 13 decembrie 2021, Ştrandul Ioşia se va închide pentru aproximativ o lună, urmând a fi executate lucrări de întreţinere, curăţenie, reparaţii şi zugrăveli. De menţionat că abonamentele încheiate în următoarea perioadă vor avea valabilitate doar până în 12 decembrie 2021. Prin urmare, le recomandăm clienţilor noştri să calculeze timpul avut la dispoziţie până la închiderea ştrandului înainte de întocmirea unui abonament.

Loredana Buz
Consilier relaţii publice ADP Oradea