Tom Cruise îşi caută a patra soţie iar pentru a nu da greş din nou organizează un casting. Preselecţia are loc prin intermediul Bisericii Scientologice, religie a cărei reprezentant de seamă este chiar celebrul actor din Top Gun.

Soţia cu numărul patru trebuie să fie membră a Bisericii de cel puţin cinci ani, să aibă în jur de 35 de ani şi să fie implicată în industria de entertainment.

"Tom este foarte strict în legatură cu aceste criterii pentru că vrea să evite un nou eşec. Noua lui soţie trebuie să-i înţeleagă stilul haotic de viaţă şi programul încărcat", declară o sursa din anturajul actorului.

Zvonurile ca Tom îşi alege nevestele în urma unui casting circulă de ani de zile şi au fost confirmate în urmă cu câteva luni, cand fosta scientologistă Annete Irene Johansen a afirmat că a dat "probă" pentru a deveni nevasta lui Cruise, în 2006, înainte ca actorul să se însoare cu Katie Holmes.

Tom Cruise a divorţat de Holmes în iulie 2012, iar anterior a fost însurat cu Nicole Kidman, între 1991 şi 2001. Între 1987 şi 1990, Tom Cruise a fost căsătorit cu actriţa Mimi Rogers.