Mihai Dacin şi Sorin Gligor, reprezentanţii firmei Top Press au anunţat, miercuri, organizarea evenimentului Top Fest, care va cuprinde o serie de concerte. „Prima ediţie îi aduce la Oradea pe Pavel Stratan şi Mihai Mărgineanu, care vor cânta pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, pe 16 aprilie", a spus Mihai Dacin, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii. Top Fest se doreşte a fi un proiect care va cuprinde cel puţin două concerte pe an, în principal cu cântăreţi de muzică folk şi pop-rock.

Preţul unui bilet la spectacol este de 50 de lei. Chiar dacă spectacolul este programat abia peste o lună şi jumătate, biletele vor fi puse deja în vânzare, începând cu 8 martie, la casieriile Hollywood Multiplex, din Lotus Center.

Reprezentanţii Top Press au mai anunţat o noutate a acestui an în materie de organizare de evenimente. În perioada 23-25 aprilie, pe holurile Sălii Sporturilor Antonio Alexe se va desfăşura târgul de turism Top Travel. „Scopul este de a pune în faţa orădenilor oferte pentru weekend şi pentru vacanţa de vară. Vor fi oferte din Băile Felix, Moneasa, Arieşeni, la aquapark-urile din Ungaria, dar nu numai", a afirmat Dacin.

Tot în 2010, cei de la Top Press au anunţat că vor organiza, la fel ca în anul trecut, expoziţia de maşini Top Auto, care se va avea loc în luna iunie, dar şi Top Events, târg de nunţi şi alte evenimente, programat abia în noiembrie.