Antrenorului Ionuţ Popa i-a reuşit strategia. A ameninţat că nu va mai antrena echipa ieşeană ACS UM Poli Iaşi dacă nu i se aduc doi atacanţi şi Grigore Sichitiu, preşedintele clubului ieşean, s-a dat peste cap şi i-a pus pe tavă doi jucători care să dea probă de joc.

Este vorba despre congolezul Muscal Mvuezolo Musumbu, 31 de ani, mijlocaş ofensiv, care a mai evoluat la formaţiile Saint Gilloise, Mechelen, Anderlecht, Verbroedering Dender, Tubize (Belgia), Yozgatspor (Turcia), Egaleo, Kalamata, Akratitos şi Ilisiakos (Grecia), ultima dată fiind legitimat la echipa de ligă a doua belgiană Tubize.

Celălat jucător pus la dispoziţia lui Ionuţ Popa este brazilianul Joao Paolo de Oliveira (25 de ani), atacant, care a mai fost legitimat la Pelotas, Madureira, Juventude, Gremio Gloria (Brazilia), Belenenses şi Olhanense (Portugalia).

"Preşedintele Grigore Sichitiu mi-a dat asigurări că va aduce jucătorii pe care i-am solicitat şi am acceptat să stau pe banca echipei la meciul cu FC Bihor. În momentul de faţă nu avem decât un atacant în lot şi este foarte greu să obţinem rezultate în aceste condiţii. Avem neapărat nevoie de doi atacanţi valoroşi", a declarat Ionuţ Popa.

Meciul dintre FC Bihor şi ACSMU Poli Iaşi va avea loc sâmbătă, de la ora 11.