4 zile pline cu delicii, muzică live bună și o experiență culinară desăvârșită. Alături de acestea, peste 60.000 de gurmanzi s-au bucurat în Piața Unirii de un eveniment devenit deja tradiție pentru Oradea: Street FOOD Festival.

Cei peste 40 de vendori prezenți în festival au reușit să condimenteze rețeta unui eveniment reușit și să satisfacă gusturile celor mai pretențioși dintre gurmanzi. Burgerii suculenți au făcut echipă cu preparatele cu specific din întreaga lume și, alături de Chef Foa, și concertele cu muzică live au creat cadrul perfect pentru relaxare.

„Un eveniment extraordinar - așa cum ne și așteptam. Un public numeros, cald și primitor și o experiență atât de frumoasă, atât la nivel de festival cât și pentru noi ca echipă. Asta înseamnă Street FOOD Festival pentru noi, atunci când ajungem la Oradea. Acest eveniment a fost cea de-a doua oprire în cadrul turneului culinar și ne bucurăm că a fost din nou un real succes, iar pentru acest lucru trebuie să mulțumim încă o dată atât publicului, cât și autorităților care s-au implicat în bunul mers al tuturor aspectelor necesare implementării. Revoluția Street FOOD Festival continuă în Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și alte 6 orașe frumoase din România, dar, cu siguranță, Oradea, ne vom revedea anul acesta”, a declarat Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

„Ne bucură de fiecare dată când Street FOOD Festival revine la Oradea și cred că astfel de evenimente contribuie decisiv la creșterea nivelului de calitate a evenimentelor din Oradea și a vizibilității orașului. Pe lângă cifrele frumoase pe care le-a realizat, ediția din 2018 a fost organizată mai bine și cu o atenție sporită pentru acțiunile de protejare a spațiului public din Piața Unirii. Mulțumim echipei Street FOOD Festival pentru grija și atenția acordată recomandărilor de organizare. Au fost 4 zile în care publicul orădean și numeroșii turiști au simțit că sunt într-o destinație turistică europeană”, a spus Mihai Jurca, director executiv Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune.

Street FOOD Festival Oradea este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (Visit Oradea).