Street FOOD Festival, festivalul care a adus aromele interesante şi preparatele apetisante aproape de gurmanzi şi pofticioşi, a început sezonul şi anul acesta, iar în acest weekend, între 17-19 mai festivalul, ajunge în Cetatea Oradea. 

Ediţia de anul acesta se anunţă a fi una şi mai frumoasă decât cea de anul trecut pentru că decorul, activităţile, muzica şi inclusiv truck-urile ne vor suprinde cu şi mai multe preparate interesante. Pentru ca experienţa de festival să fie una completă, anul acesta la Street FOOD Festival avem parte de şi mai multă muzică bună.

Artişti precum Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, Jurjak, Moon Museum, Lucia şi Baby Elvis vor putea fi urmăriţi la Street FOOD Stange, scena principală.

Iubitorii de muzică electronică se pot bucura şi ei pentru că la Street FOOD Festival avem şi VRTW Area cu dj-ii lor cunoscuţi, unde orădenii vor dansa pe ritmurile de la Dubase Calibro, Soulheads sau Electrotwn. 

Gurmanzii vor avea şi ei de făcut alegeri grele pentru că sunt peste 40 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase care aşteaptă să fie descoperite la această ediţie.

Am vorbit de mâncare şi de muzică, dar asta nu este tot pentru că cei care vor merge la festival se vor putea bucura şi de alte activităţi, de la cinema în aer liber unde vor putea fi urmărite filmele: Povestea Iubirii, Nunta in ofsaid sau Omul care l-a ucis pe Don Quijote, până la activităţi pentru cei mici.

Pe toată perioada festivalului cei mici sunt aşteptaţi în Cetate unde vor putea să ia parte la ateliere de creaţie, golf, face paiting, carusel şi activităţi cu baloane modelabile. 

Mai multe nu îţi spunem acum, te lăsăm pe tine să experimentezi şi să savurezi pentru că te aşteptă o ediţie plină de viaţă, culoare, muzică şi momente pe care să le ţii minte.

Mâncarea bună cu siguranţă că va fi prezentă şi te asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos sau să se bucure de una din activităţile din festival. 

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulţi "pofticioşi" şi participanţi, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce reţete ingenioase şi să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-I ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Mai multe informații despre evenimente pe:
Site: www.streetfoodfestival.ro
Facebook: facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de: Agenția Why Not & Flavours
Prezentat de: Kaufland România
O Experiență Staropramen
Susținut de Primăria Municipiului Oradea și Visit Oradea