Orădeanul Attila Hainer mai rămâne cel puţin o săptămână în competiţia "Dansez pentru tine". Asta şi datorită provocatorului număr de striptease gândit de coregraful Bogdan Boanţă şi pus în practică de Attila Hainer şi Nicoleta Luciu.

Îmbrăcaţi în costumaţii romane, cei doi s-au dezbrăcat reciproc cu mişcări senzuale, dansul culminând cu Attila turnând vin pe Nicoleta, care stătea întinsă pe un fotoliu îmbrăcată doar într-un body de culoarea pielii.

Reprezentaţia celor doi a uimit juriul. Dacă Willmark, Mihai Petre şi Edi Stancu s-au declarat încântaţi de numărul Nicoletei, dar mai puţin de erotismul lui Attila, femeile, Emilia Popescu şi Beatrice Rancea, au spus că şi orădeanul s-a mişcat bine. Pe linie, toţi cei cinci juraţi le-au acordat nota 9,5 pentru acest moment. Celălalt dans al serii a fost salsa.

În deschiderea ediţiei, Attila s-a duelat cu Valentina, dansând breakdance alături de trupa sa din Oradea, Beat After Beat. După toate aceste dansuri, a venit vremea rezultatelor, iar orădeanul şi Nicoleta Luciu au mers mai departe, obţinând 57,86% dintre voturi.

Mai mult decât atât, cu 90 de puncte strânse în urma notele acordate de juriu, perechea s-a salvat de la duel, iar astfel are garantat un loc pe podium în cea de-a 13-a ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine". Alături de Nicoleta şi Attila, s-au salvat Oana Ioniţă şi Ali Stoica. Vinerea viitoare, se vor lupta la duel Daniel Max Dragomir alături de partenera lui, Diana Pop şi Roxana Ionescu, alături de George Boghian.

Şi în această ediţie, premiul I este în valoare de 60.000 de euro, al doilea este 20.000 de euro, în timp ce perechea de pe locul trei va primi 15.000 de euro.