Tineri din 16 centre universitare și 6 licee din țară vor dezbate la Oradea, timp de trei zile, soluții pentru creșterea eficienței energetice la consumatori industriali și casnici.

Workshopul este organizat de Facultatea de Inginerie Energetică și Management Industrial a Universității din Oradea și se va desfășura între 12 și 14 octombrie, la Hotelul President din Băile Felix.

Potrivit coordonatoarei evenimentului, conferențiara Simona Dzițac (directoarea Centrului de Creație Științifică și Inovare al Studenților Energeticieni Orădeni), manifestarea științifică își propune „să contribuie la acumularea de cunoștințe, stimularea creativității, dezvoltarea de metode și deprinderea implementării practice a acestora, pentru obținerea de avantaje economice, financiare și sociale prin creșterea eficienței energetice la consumatori”.

Pe lângă studenți și elevi, atelierele vor avea printre participanți și lectori, cercetători, cadre didactice și specialiști din domeniu, din țară și din străinătate.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!