În unanimitate, studenţii membri în Senatul Universităţii din Oradea l-au votat pe colegul lor Ionuţ Boldan preşedinte interimar.

Student al Facultăţii de Ştiinţe Economice, Boldan a fost singura propunere pentru conducerea temporară a grupului studenţilor din Senat şi a primit votul tuturor celor 15 colegi de-ai săi prezenţi la şedinţa de luni. Tânărul va reprezenta studenţii şi în Consiliul de Administraţie al Universităţii.

Studenţii senatori îşi vor alege preşedintele cu mandat plin pe 18 aprilie. "Îmi doresc să-mi depun candidatura. Avem proiecte pe care le-am propus studenţilor şi vreau să le îndeplinim", a declarat Boldan miercuri pentru BIHOREANUL.

La alegerile pentru reprezentanţii studenţilor în Senat, Boldan a format echipă cu alţi 18 tineri orădeni şi s-au promovat împreună, sub sloganul "Vocea ta în Senatul UO". În programul lor, aceştia au susţinut că vor milita pentru acces pentru studenţi la mediul socio-economic, activităţi culturale şi de divertisment accesibile financiar, dotări pentru cămine şi dinamizarea vieţii studenţeşti.