Trei asociaţii studenţeşti orădene, ale studenţilor stomatologi, farmacişti şi creştini-ortodocşi, organizează marţi seară, de la ora 19, în Aula Magna a Universităţii, concertul caritabil "Un Crăciun pentru fiecare".

Pentru un bilet de doar 5 lei, oricine poate asculta colinde cântate de mai multe coruri orădene: Corul Bisericii cu Lună "Adormirea Maicii Domnului", Corul Studenţilor Farmacişti, Corul Studenţilor Stomatologi, Corul Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodoxi Români, corul format din studenţi de la Facultatea de Teologie şi Corul de cameră "Nicolae Diamandi".

Scopul concertului este de a le face sărbătorile de iarnă mai fericite copiilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului incluziv nr. 1 Oradea, cărora studenţii orădeni vor să le cumpere alimente şi haine din banii adunaţi la concert.

Biletele pot fi cumpărate de studenţi de la şefii de ani de la Medicină Dentară şi Farmacie ori la intrarea la concert.

De asemenea, studenţii de la Medicină şi Farmacie şi de la Ştiinţe Socio-Umane organizează campania caritabilă "Cake Day". Marţi şi miercuri, studenţii vor vinde în facultăţi prăjituri, iar banii adunaţi îi vor dona copiilor săraci.