Timp de mai bine de o săptămână, între 6 şi 14 mai, studenţii Universităţii din Oradea vor putea participa la cea de-a 6-a ediţie a Cupei Tesla, o serie de întreceri sportive organizate de Asociaţiei Studenţilor Ingineri din Oradea. 

Organizatorii au anunţat că vor avea loc trei tipuri de competiţii - fotbal, tenis de camp şi tenis de masă - și se vor desfăşura la clubul King Pong de pe strada Vasile Alecsandri şi la clubul de tenis CS Sănătatea Oradea din strada Magnoliei.

"Cupa Tesla nu este doar o competiţie sportivă, ci şi o oportunitate unică pentru studenţi de a-şi etala abilităţile sportive şi de a se conecta cu alţi colegi de la universitate. Este o ocazie de neegalat pentru dezvoltarea abilităţilor sportive şi pentru crearea amintirilor de neuitat", a transmis printr-un comunicat de presă Bucsko Patrik, preşedintele Asociaţiei Studenţilor Ingineri din Oradea.

Doritorii se pot înscrie în competiţie până în 30 aprilie, completând un chestionar online, fără a avea nevoie de un nivel mare de pregătire fizică sau experienţă în sport.

Cupa Tesla este o ocazie de neegalat pentru dezvoltarea abilităţilor sportive şi pentru crearea amintirilor de neuitat, a subliniat Bucsko Patrik.

Cupa Tesla

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!