UNIFEST, festival studenţesc organizat la nivel naţional de Uniunea Studenţilor din România, ajunge şi anul acesta la Oradea, prin Asociaţia Studenţilor din Universitatea Oradea (ASUO), în săptămâna 15-20 noiembrie.

În cadrul sărbătorii, tinerii vor putea intra gratuit la o serie de evenimente, arătând doar legitimaţia de student. După ce luni va fi o zi a înscrierilor în campionatele studenţeşti de fotbal şi şi ping-pong, marţi participanţii vor juca pentru titlul de cea mai bună echipă de fotbal sau ping-pong a Universităţii Oradea, în timp ce seara vor avea parte de o petrecere cu reduceri în localul Yellow Submarine.

Miercuri seară, de la ora 20, ASUO organizează Balul Balurilor pentru bobocii facultăţilor şi îl au ca invitat pe Alex Velea şi trupa lui de dansatori. Joi şi vineri, UNIFEST le aduce gratuitate studenţilor care vor să vadă filmele care rulează la Cinematograful Libertatea, iar vineri seară - la Teatrul Arcadia.

Toate acestea, dar şi alte petreceri şi competiţii studenţeşti sunt organizate sub sloganul UNIFEST, "Distracţie gratis, nu degeaba".