Anual, Departamentul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului Didactic (DPPPD) al Universităţii din Oradea organizează cursuri didactice pe diverse teme specifice educaţiei non-formale, precum "Elemente de bază în turismul şcolar" sau "BLS - acordarea primului ajutor".

Pentru acest an, DPPPD a pregătit cursul "Umorul în educaţie prin caricatură", ce se va ţine în zilele de 2 şi 3 aprilie, la cabana Gaudeamus din Stâna de Vale. Formatorii cursului vor fi caricaturiştii Ovidiu Pascu şi Flavius Miheş, la curs putând să participe orice student sau cadru didactic care frecventează modulele DPPPD.

Taxa de participare la curs este de 100 de lei, bani ce acoperă cazarea participanţilor, patru mese, transportul şi fondul de premiere.

Înscrierea la curs se face online, la adresa http://cursuristanadevale.blogspot.com, urmând ca banii să fie achitaţi în urma unei programări telefonice la unul din numerele de telefon 0259.408.788, 0745.267.047. Termenul limită de înscriere este 21 martie 2011.