„Desperado”, cunoscuta trupă de country-rock made in Transilvania, vine la Oradea la finalul acestei săptămâni, la Noo'vo Resto Lounge, unde își va lansa noul album intitulat „Succesuri și Eșece”, printr-un concert la care sunt invitați toți fanii și curioșii. 

„Noul album conține 11 piese, toate scrise și înregistrate în mare parte în timpul pandemiei, iar printre ele se numără și două colaborări deosebite cu artiști din Târgu Mureș: Gențiana și Tony Poptămaș”, anunță organizatorii.

Tot ei transmit că membrii Desperado au „experimentat pe acest material cele mai noi tehnici de imprimare și mixaj, dând albumului un sound fresh, autentic, american, în stilul Modern Country, cum au remarcat și mai mulți muzicieni din Nashville, patria muzicii country”.

Evenimentul din Oradea va avea loc vineri, 26 aprilie, începând cu ora 19. 

La realizarea acestui album au participat: Sandy „The Gun” Deac - voce, chitară, clape, Kovacs „Indiana Jones “ Laszlo - chitară, Vlad „P.G. Suckermann” Spatar - bas și voce, Patriciu „El Padre” Pop - clape și voce, Nelu „Ghetuta” Zah - tobe, iar pentru live, trupa are încă un chitarist - Zoli Jambor. „Zoli încă nu are o poreclă, dar va avea în curând”, remarcă, șugubăț, colegii lui. 

Biletele pentru concertul-lansare Desperado sunt disponibile la restaurantul Noo'vo de pe strada Vasile Alecsandri nr. 5/A, iar locurile pot fi rezervate și la numărul 0750.432.211. Prețul unui bilet este de 100 lei. 

Înființată în 1998, formația Desperado a avut de-a lungul timpului succes cu piese ca „La fel ca tata”, „La tăți ni-i greu” și „Cazanul meu”.

La Noo'vo urmează și concerte susținute de Iris (12 mai) și Sarmalele Reci (24 mai).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!