Palas Vincent Matei, un adolescent în vârstă de 15 ani din Oradea, este căutat de familie şi poliţie, după ce a plecat de acasă în cursul dimineţii de vineri şi nu a mai revenit.

Dispariţia sa a fost sesizată în aceeaşi zi, poliţiştilor Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei, din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea.

Băiatul ar fi plecat de acasă în intervalul orar 04.00 – 06.00, Palas Vincent Matei, de 15 ani, din municipiul Oradea, şi nu a mai revenit.

El are aproximativ 1,90 înălţime, aproximativ 70 de kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi albaştri, păr blond, tuns scurt, ten deschis, acneic.

Când a plecat purta geacă roşie, din fâş, hanorac verde închis, cu glugă, blugi negri şi pantofi sport negru cu alb.

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei", îndeamnă Poliţia Bihor.

UPDATE, ora 15.25: Tânărul s-a întors acasă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul șef Alina Fărcuța, adolescentul s-a întors singur acasă în aceeași zi în care a plecat.

„Acesta s-a întors la domiciliu, în jurul orei 15.00. Nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis reprezentanta Poliției Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!