După succesul premierei one woman show-ului „Sunt singură de șapte zile”, actrița Mirela Niță Lupu va urca, duminică, din nou pe scena localului Noo'vo Resto Lounge, pentru o a doua reprezentație a spectacolului adaptat după două piese scurte și patru povestiri de Matei Vișniec.

„«Sunt singură de șapte zile» este o invitație în lumea poveștilor, de această dată în lumea poveștilor de viață. Este o întâlnire cu regretul, credința, răzbunarea, vinovăția, melancolia, conflictul, iubirea și amintirea. Imaginație, stranietate, vis, minciună sau pură realitate... Singurătate, izolare sau comunicare și prietenie... Este o întâlnire cu 7 vieți, 7 suflete, 7 povești?”, descriu organizatorii acest spectacol dat de Mirela Niță Lupu. 

Lucrările care stau la baza acestui one woman show sunt "O cafea lungă cu puțin lapte și un pahar cu apă", "Kroll", "Ne dăm seama imediat dacă totul merge bine", "Acum am înțeles efectiv totul", "Fotograful de umbre", "Chiar o să ne dați la televizor?" și "Nota de plată mecanică", toate scrise de Matei Vișniec. 

Adaptarea, regia, mișcarea scenică și scenografia sunt semnate de protagonistă, Mirela Niță Lupu.

Reprezentația va fi dată duminică, 21 aprilie, de la ora 19, pe scena localului de pe strada Vasile Alecsandri nr. 5.

Prețul unui bilet este de 50 de lei. Pentru rezervări și mai multe detalii, cei interesați sunt îndemnați să sune la numărul 0750.432.211.

Urmează seri pline cu evenimente la Noo'vo. Joi, pe scena localului vor urca Nicu Alifantis și Răzvan Mirică, iar vineri Carmine del Duca și trupa The Rol'it! aduc în fața orădenilor un concert tribut Eros Ramazzotti. În agendă mai apare un concert Desperado, pe 26 aprilie, Iris pe 12 mai și Sarmalele Reci pe 24 mai.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!