Oradea. 14 februarie.

Anul acesta am auzit mai mult sau mai puţin vorbindu-se de această zi de sărbătoare. Unele propuneri interesante, altele atât de puţin atractive încât le-am uitat deja. Ei bine, suntem pe punctul de a rezerva două locuri în locaţia adecvată. Avem buget redus, dorim un restautant de excepţie şi o seară captivantă. O seară care să îl readucă pe Cupidon în mijlocul nostru, care să reînvie sentimente de dragoste existente şi trăiri inedite.

Am căutat alegerea perfectă şi în scurt timp am gasit-o: Restaurant Majestic, un model de rafinament şi bun gust.

Aici, Valentine' s Day se transformă într-o seară cu adevarat specială. Muzica live de cea mai bună calitate va rasuna în sufletele prezente. Adi Moţ Band va susţine un recital ce va topi inimi. Pentru că dragostea trece prin stomac, Chef-ul restaurantului ne va potoli poftele culinare cu meniuri delicioase, personalizate, ce vor "atinge" până şi cele mai rafinate papile gustative.

Din şi pentru dragoste, Cupidon, atracţia centrală a serii, îi va săgeta pe cei prezenţi cu premii oferite de Restaurant Majestic, Estetica Glamour, Gelateria Mozart Lotus Center, Agenţia Proper Marketing Events şi Designerul Alexandra Indrieş. Informaţii suplimentare şi rezervări: 0757.257.867.

Restaurant Majestic promite o seară Valentine's Day de neuitat, îndulcită cu dragoste şi multe surprize.

(advertorial)