Preşedinta Biroului Electoral Judeţean, judecătoarea Florina Crişan, a reuşit să-şi câştige antipatia şefilor filialei PSD, cu deputatul Ioan Mang şi senatorul Florian Bodog în frunte, dar şi a deputatei Steluţa Cătăniciu, impusă de la "centru" drept candidată în Bihor, chiar dacă e clujeancă.

Joia trecută, la ceremonia de înmânare a certificatelor ce atestă alegerea viitorilor parlamentari ai bihorenilor, desfăşurată în sala mare a Prefecturii, preşedinta BEJ i-a spus Steluţei Cătăniciu că "sper să mai veniţi în Bihor", ceea ce a stârnit un murmur de revoltă aleşilor PSD, indignaţi că judecătoarea îşi "permite" o asemenea urare.

Deşi Crişan a avut dreptate, nefiind deloc sigur că deputata clujeancă, odată ce s-a văzut aleasă, cu sacii-n căruţă, se va mai sinchisi de electoratul bihorean în următorii 4 ani.

Totuşi, PSD-iştii ar trebui să nu se simtă discriminaţi, căci şi unor reprezentanţi ai PNL le-a roşit obrazul amintindu-şi că în 2009 filiala din Bihor a susţinut o altă clujeancă, Norica Nicolai, să fie aleasă eurodeputat, iar aceasta nu şi-a mai ţinut promisiunea de a deschide în Oradea un birou unde să fie oferită consultanţă, gratuit, pentru accesarea de fonduri europene.