Deep Purple vine, vineri, 7 iunie, la Cluj Arena Music Fest, pe cea mai mare scenă din România! Legendara formaţie va fi invitata specială a serii, iar în deschidere vor evolua nume româneşti celebre, precum Mircea Baniciu, Kappl, Lipan & Friends, Semnal M, Proconsul, Compact, Bere Gratis.

BIHOREANUL te trimite să îi vezi! Ziarul nostru pune la dispoziţie 5 bilete în zona A a arenei, pentru cei mai norocoşi dintre cititori.

Condiţia este să daţi (sau să fi dat) un LIKE la pagina de Facebook a ziarului, iar apoi LIKE and SHARE PUBLIC la fotografia de concurs!

Câştigătorii vor fi anunţaţi până miercuri, 4 iunie, la ora 12, şi vor trebui să se prezinte, până joi, la ora 19, la sediul redacţiei de pe strada Primăriei nr. 9.

Pe de altă parte, e de precizat că toţi cei care doresc au posibilitatea să îşi cumpere bilete online, de pe myticket.ro. Preţurile biletelor variază între 65 de lei şi 250 de lei, în prima seară, şi între 45 de lei şi 200 de lei în cea de-a doua seară (când vedeta serii va fi formaţia UB40), iar abonamentele pentru ambele zile costă între 85 de lei şi 350 de lei şi sunt deja puse în vânzare.

Cluj Arena Music Fest foloseşte cea mai mare scenă din România, platforma având 27 de metri deschidere, 18 metri adâncime şi 2,4 m înălţime de la sol, iar cupola are 30 de metri deschidere şi 15 metri înălţime. Montarea acesteia a şi început, în data de 29 mai.

Atenţie! Şi Bihorel pune la bătaie 5 invitaţii la UB40! Detalii, pe blog!