Nu mai puţin de cinci Loganuri noi echipate cu radare inzivibile, Stealth s-au ciocnit între ele miercuri pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Maşinile făceau parte dintr-o coloană de 9 Loganuri care se îndreptau spre Maramureş, unde urmau să intre în dotarea poliţiştilor din nordul ţării chiar de ziua Poliţiei, sărbătorită joi, pe 25 martie.

Surse din IGP au declarat că ghinionul a făcut ca o restricţie de viteză impusă pe unul dintre tronsoane, l-a făcut pe şoferul aflat în capul coloanei cu nouă Super Loganuri să frâneze brusc. Probabil din cauza neatenţiei sau a vitezei prea mari, poliţiştii din spate n-au mai apucat să frâneze la timp.

Bilanţul indică 5 maşini avariate, dintre care 3 suficient de serios încât să nu mai poată continua drumul spre Maramureş şi amendă. În plus doi dintre vitezomanii în uniformă au primit câte două puncte de penalizare.

Niciunul dintre poliţiştii aflaţi în cele nouă maşini nu au suferit vătămări corporale. De asemenea, preţioasele radare nedetectabile nu au avut de suferit în urma impactului.

Unii poliţiştii cred că accidentul ar putea fi efectul urărilor "de bine" ale sutelor de şoferi care s-au ales cu amenzi usturătoare, după ce radarele invizibile au fost aruncate în lupta cu viteza mare.