O brazilianca are fara indoiala un loc special in Rai. Femeia creste nu mai putin de 50 de copii, dintre care doar 4 sunt ai ei. Propria ei mama i-a spus ca e nebuna, cand a vazut ca numarul copiilor adoptati nu inceteaza sa creasca.

Povestea a inceput in urma cu 16 ani, cand Flordelis dos Santos de Souza, fiica unui pastor protestant facea munca voluntara in zonele sarace din Rio de Janeiro.

"Primul copil l-am găsit la gunoi. Avea doar 15 zile, iar mama sa, care nu avea unde să locuiască, dorise doar să scape de el. Avea deja doi copii şi nu-i mai trebuia încă unul. Aşa că l-am luat eu şi l-am dus acasă", a declarat presei Flordelis, acum în vârstă de 48 de ani.

De la an la an, pe langa copiii pe care i-a adus ea insasi pe lume, brazilianca a mai luat acasa cate un orfan. Familia s-a extins brusc cand 37 de copii de la un orfelinat i-au cerut ajutorul.

N-a avut inima sa-i refuze, desi multa lume, inclusiv propria ei mama, i-au spus ca face o nebunie. Si autoritatile au privit-o cu suspiciune, dar pana la urma s-au convins ca nu are intentii necurate.

Flordelis spune ca munca, traiul in comun si afectiunea sunt cele mai bune leacuri pentru copiii abandonati.