Black Friday a încetat, de mult, să fie doar o zi. Unele magazine o ţin o săptămână întreagă, iar altele chiar mai mult de atât!

Sărbătoarea cumpărăturilor continuă şi săptămâna aceasta la magazinele din centrul comercial ERA Park, unde clienţii sunt aşteptaţi cu super reduceri la o gamă variată de produse, inclusiv în ziua de Moş Nicolae.

Cei care trec, de pildă, până pe 6 decembrie, pe la Fun Party & Events beneficiază de reduceri între 50% şi 90% la articole de carnaval, cadouri şi alte produse din categoriile de party şi lumânări, iar clienţii Biovita primesc 5% reducere plus un baton raw roobar gratis, dacă fac cumpărături de peste 100 de lei.

La Carrefour, Black Friday se întinde până pe 1 Decembrie, cu reduceri de până la 50% la electronice, electrocasnice, produse IT şi telecom. Tot până de Ziua Naţională, iubitorii de mobilă şi decoraţiuni au parte de promoţii de până la 50%, la sute de produse de la Mobexpert.

Până pe 30 noiembrie, la Elvila sunt reduceri între 10 şi 50% la mobilier şi diverse tipuri de tapiţerii, American Original Brands a scăzut preţurile cu până la 60%, iar cei care trec pe la Neofashion îşi pot cumpăra cu 50% mai ieftin cămăşi de bărbaţi şi bluze de damă de sezon.

La Lem’s, perioada reducerilor - de până la 30% - ţine până pe 29 noiembrie.

În perioada 27-29 noiembrie, orădenii care trec pe la Secuiana beneficiază de preţuri mai mici cu până la 50% la pantaloni şi cămăşi, iar vineri, 27 noiembrie, cei care trec pe la Mondex plătesc mai puţin cu 8% la toate produsele din această marcă. Clienţii care au Card de fidelitate Mondex îşi pot cumpăra produsele preferate la preţuri mai mici cu 16%, iar cei care îşi sărbătoresc ziua de naştere pot primi o reducere de 24%.

Deci, spor la cumpărături!

(advertorial)