Actorul britanic Tom Hardy a dovedit că, spre deosebire de rolurile din filmele sale, în viaţa reală este un supererou. Hardy a prins un hoţ de motociclete care fugea de poliţie prin Londra după o urmărire ca în filme.

Potrivit presei britanice, doi tineri furaseră o motocicletă şi încercau să scape de echipajele de Poliţie care-i urmăreau. Dacă pe unul dintre ei poliţiştii l-au prins destul de repede, al doilea a reuşit să scape din vizorul lor cu motocicleta.

Hoţul a făcut, însă, accident intrând cu motorul într-un Mercedes în apropierea casei lui Tom Hardy din Richmond. Se pare că actorul a fost pe fază şi a mers pe urmele hoţului, care o luase la fugă de la locul accidentului.

După o urmărire ca-n filme, prin mai multe grădini şi şantiere de construcţii din Londra, actorul din serialul "Taboo" l-a ajuns din urmă şi l-a prins pe infractor. Potrivit The Sun, cursa s-a încheiat după ce Tom Hardy l-a prins de gulerul hainei înainte de a striga: "L-am prins pe ticălos!".

Potrivit martorilor, după ce l-a prins, Tom Hardy l-a percheziţionat pe hoţ, verificând dacă are asupra sa arme. Actorul l-a predat apoi echipajelor de poliţie.

Reprezentanţi ai autorităţilor de ordine din Londra au confirmat implicarea lui Hardy în prinderea infractorului. Un martor a spus că Tom Hardy a trecut pur şi simplu pe modul "supererou" şi că scenele au fost incredibile.