Superliga Naţională de polo revine în actualitate și în acest week-end programează jocurile etapei a IV-a.

În cadrul acestei runde, cele două formații bihorene, CSM Digi și Crișul Lancetti, vor avea program diferit. Astfel, dacă jucătorii de la CSM Digi, campionii ultimelor ediții de campionat, vor juca în deplasare, în compania celor de la Poli Cluj-Napoca, Crişul Lancetti va primi în bazin propriu vizita echipei bucureștene Dinamo.

Elevii antrenorului Dorin Costrăș, cei de la CSM Digi au două dispute în care nu pun decât problema scorului, formația clujeană fiind una dintre codașele clasamentului. Primul joc dintre Poli Cluj și CSM Digi din această etapă este programat sâmbătă, de la ora 18, urmând ca cel de-al doilea să se desfășoare, duminică, de la ora 10.

În schimb, cea de-a doua formație orădeană de polo seniori, Crișul Lacetti va avea în acest sfârșit de săptămână o dublă dificilă, în compania bucureștenilor de la Dinamo.

Tinerii jucători de la Crișul Lancetti vor juca acasă, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu", sâmbătă de la ora 18, respectiv duminică, de la ora 11.

În ceea ce o privește pe echipa campioană, CSM Digi Oradea, aceasta mai are de susţinut dubla confruntare, tocmai cu Dinamo, rămasă restantă din cadrul etapei a III-a. Aceste meciuri au fost amânate însă, urmând a se disputa după prima manşă a play-off-ului din Liga Campionilor Europeni, cu Radnicki Kragujevac.