Proaspăt renovat, unul dintre cele mai populare localuri din Oradea, Queens Pub, de pe strada Primăriei, a dat-o în bară după ce a onorat o comandă cu... gândaci.

Au păţit-o, pe pielea lor, chiar jurnaliştii de la BIHOREANUL, care, comandând sâmbătă după amiază paste Piemontesse, s-au trezit cu un gândac prăjit în caserole. Bine "camuflată" între condimente şi sosul de roşii, insecta abia se vedea.

E drept, sesizaţi telefonic, angajaţii localului au acţionat prompt şi s-au scuzat dând vina pe alţii. "Gândac? Am mai păţit chestia asta. Pennele, din păcate, aşa ne vin ambalate, le luăm de la Arnos, de pe strada Bihorului. Trimit un alt coleg să vi le ridice. Îi pun pe bucătari să verifice fiecare pastă în parte", a pretins un angajat, la capătul firului. Până la urmă, comanda a fost anulată, iar localul a returnat banii fără comentarii.

Se pare că problema gândacilor în Queens este una mai veche, unii clienţi reclamând că i-au văzut prin local şi în trecut. Reprezentanţii localului par că încearcă să rezolve situaţia, angajaţii susţinând că şi vineri seară s-a făcut o deratizare, însă, după cum se vede, fără succes.