A devenit o proastă tradiţie ca galeria cu numele "de scenă" Rebelii Orădeni să fie remunerată, fie că era vorba de meciurile de fotbal, polo sau handbal, pentru susţinerea echipelor gazdă. Dacă nu cu bani, măcar cu o ladă-două de bere şi totul era OK.

Regula a introdus-o în urmă cu ani buni, pe când era membru în consiliul director al CSM, PDL-istul Mircea Matei, alături de directorul de atunci, Petruţ Drăgan. Dar, cum vremea lor a apus, "suporterii" au fost nevoiţi să îşi caute alţi "sponsori".

După ce Andrei Bondor, directorul de marketing al FC Bihor, i-a gonit pe "rebeli" de la Stadionul Iuliu Bodola, "suporterii" s-au concentrat la Arena Antonio Alexe. Motivaţi cu câte o sută de lei de către Gheorghe Tudor, cunoscut printre interlopi sub numele de Pele, tatăl antrenorului echipei, Sebi Tudor, Rebelii Orădeni sunt dispuşi să intre şi pe teren la meciurile de handbal pentru a pune presiune pe echipa adversă şi pe arbitri.

Beleaua e că echipa nu joacă în fiecare săptămână acasă, iar astfel, ca să-şi întregească "salariul", "suporterii" au încercat şi la baschet, unde însă ghinionul i-a lovit din nou: Şerban Sere, managerul secţiei, care ţine la imaginea acestui sport, i-a trimis la plimbare!