După ultimele veşti, destul de sumbre, legate de activitatea clubului orădean de fotbal, suporterii echipei FC Bihor s-au decis să iasă în stradă, în semn de protest pentru situaţia critică în care a fost lăsat să ajungă clubul, dar şi de solidaritate cu acesta. Liderul Asociaţiei Suporterilor FC Bihor, Daniel Bokor, a cerut la Primărie autorizarea unui miting, care urmează să aibă loc miercuri, 4 februarie, cu începere de la ora 18, în Piaţa Unirii din Oradea  

E vorba de "un miting de solidaritate cu clubul FC Bihor, care trece în această perioadă printr-o situaţie critică din punct de vedere financiar", manifestare la care "sunt aşteptaţi toţi suporterii echipei şi toţi cei cărora la pasă de soarta echipei fanion a judeţului", după cum sună anunţul organizatorilor.

Considerând că e vorba de ceasul al 12-lea, când "a ajuns cuţitul la os", Asociaţia Suporterilor atrage atenţia că "FC Bihor traversează poate cea mai critică perioadă din existenţa sa, fiind la un pas de prăpastie şi afectat de nepăsarea factorilor de decizie a autorităţilor locale". Conform liderului suporterilor echipei de fotbal, formaţia orădeană se află la un pas de faliment fiindcă edilii oraşului nu au iubit niciodată acest sport, iar dacă până anul trecut l-au mai tolerat, de acum nu-l mai suportă şi împing deliberat clubul spre desfiinţare.

"Să nu fim nepăsători şi noi precum autorităţile locale care au arătat o indiferenţă totală în ultima perioadă. Toţi cei care simţim că ne reprezintă acest club şi alături de care am trăit emoţii intense, de la agonie la extaz, să fim prezenţi miercuri seara în semn de preţuire, de ataşament şi susţinere a acestui club emblematic, pentru a demonstra că nouă ne pasă şi că nu concepem ca acest club să dispară", a mai spus Daniel Bokor, preşedintele Asociaţiei Suporterilor FC Bihor.