După mitingul de miercuri seara din centrul orașului, din Piața Unirii, suporterii FC Bihor continuă să manifeste, în semn de solidaritate cu clubul orădean de fotbal. Asociația Suporterilor FC Bihor a anunţat că va organiza sâmbătă, 7 februarie, cu începere de la ora 15, „un marș de solidaritate și susținere a clubului FC Bihor, care trece prin momente critice", după cum anunță organizatorii.

Startul marșului se va da de la ora 15, de pe platoul din fața magazinului Crișul, și va urma traseul: Str. Republicii (pietonal) - Piața Ferdinand - Primăria Oradea - Piața Unirii (statuia Mihai Viteazul).

„În urma mitingului de miercuri, când, în pofida vremii nefavorabile, ne-am strâns peste 250 de suporteri, într-o demonstrație de prețuire a clubului, am hotărât să încercăm organizarea unui marș prin care dorim să evidențiem și mai tare atașamentul suporterilor și, astfel, să sensibilizăm orice iubitor al fotbalului dispus să dea o mână de ajutor clubului. Sper să ni se alăture cât mai multă lume, pentru că FC Bihor este clubul nostru, al tuturor, care ne-a reprezentat, ne reprezintă și dorim să ne reprezinte în continuare", a declarat Daniel Bokor, președintele Asociației Suporterilor FC Bihor.