„Joi, 08.07.2010, ora 19, întâlnire a suporterilor FC Bihor la Stadionul Municipal Iuliu Bodola! Sunt aşteptaţi toţi suporterii adevăraţi ai FC Bihor!". Aşa sună anunţul trimis spre publicare de Daniel Bokor, membru al grupului care se află, meci de meci, în Peluza Nord a stadionului.

Scopul principal al întâlnirii este „organizarea suporterilor în vederea următorului sezon fotbalistic", indiferent că aceştia sunt componenţi ai galeriei de la peluză sau suporteri care preferă să stea în tribune. „Sunt aşteptaţi toţi suporterii adevăraţi ai FC Bihor", a rezumat Bokor.

Potrivit fanului, se vor discuta mai multe teme, printre care situaţia echipei, în noile condiţii, în care managementul a fost preluat de un investitor privat, situaţia suporterilor, marketingul clubului în relaţia cu suporterii, problema materialelor promoţionale.

„De asemenea, se vor prezenta demersurile realizate pentru înfiinţarea Asociaţiei Suporterilor FC Bihor, cu eventualitatea realizării unei liste de pre-înscrieri", a mai precizat Daniel Bokor.