Fiind de o deosebită importanţă jocul de sâmbătă, din deplasare, de la Turnu Severin, Gaz Metan CFR Craiova, contând pentru ultima rundă din Liga a II-a, conducerea clubului FC Bihor vine în întâmpinarea suporterilor bihoreni care doresc să-şi încurajeze favoriţi şi la această dispută şi le asigură transportul.

Astfel, oficialii clubului orădean pun la dispoziţie fanilor trei autocare, cu câte 50 de locuri fiecare. Transportul va fi, aşadar, gratuit, suporterii bihoreni urmând a-şi cumpăra doar biletele de intrare la meci, de la stadionul din Drobeta Turnu Severin.

Plecarea suporterilor este programată pentru sâmbătă dimineaţa, de la ora 4, de la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola". Informaţii şi înscrieri se fac la sediul clubului, de pe strada Iosif Vulcan, de miercuri până vineri, între orele 8 şi 16 sau la numărul de telefon 0259.477.253.

Preşedintele clubului orădean Şerban Morcan este optimist în privinţa jocului şi aşteaptă fanii într-un număr cât mai mare la acest ultim meci. "Aşteptăm cât mai mulţi susţinători ai echipei noastre să fie alături de noi şi jucători la ultima bătălie pentru Liga I. Sunt convins că suporterii vor fi încă o dată cel de-al 12-lea jucător în lupta pentru promovare", a spus acesta.