Recent înființată, secția de sambo de la clubul Crișul Oradea s-a remarcat deja în întrecerile internaționale. Astfel, două dintre cele trei sportive de la clubul orădean care au participat în week-end la Campionatul Mondial de sambo pentru tineret și juniori din Coreea de Sud au reușit să urce pe podium și să cucerească două medalii.

Cea mai bună performanță a reuși-o Mădălina Pantea, care în cadrul categoriei 72 kg s-a clasat a doua și a devenit vicecampioană mondială.

Mădălina Pantea are o anumită experiență în aceste competiții, ea fiind medaliată şi la întrecerile Campionatului Mondial și cele ale Campionatului European de junioare din urmă cu două sezoane, când a reprezentat însă clubul Gym.

Sora Mădălinei, Georgiana Pantea a reușit și ea să urce pe podium în Coreea de Sud, unde a cucerit medalia de bronz în cadrul categoriei 68 kg, tot la tineret.

În fine, cea de-a treia sportivă orădeană de la CS Crişul prezentă la CM de sambo, Naomi Halas, a pierdut în primul tur al categoriei 56 kg.

În total, România a fost reprezentată la aceste întreceri de opt sportivi (cinci fete și trei băieți), însă cele mai bune rezultate le-au obținut sportivele de la CS Crişul.