Surpriza alegerilor pentru conducerea PNL Bihor, desfăşurate la conferinţa judeţeană de miercuri seara, s-a petrecut în competiţia pentru cele 15 funcţii alese de membri ai Biroului politic judeţean, pentru care au candidat doar 16 pretendenţi.

Singura care nu a trecut testul votului colegilor a fost dr. Carmen Pantiş, preşedinta Colegiului Medicilor Bihor şi coordonatoarea Programului judeţean de transplant, în ciuda eforturilor intense făcute în ultimii ani de a-şi croi o imagine publică cât mai bună.

Pentru componenţa BPJ s-au exprimat un total de 746 de voturi, din care 698 au fost valabil exprimate. Dintre acestea, doctoriţa Pantiş a primit cele mai puţine - 271 -, deşi a concurat cu liberali având o notorietate departe de a sa.

Dr. Carmen Pantiş nu a putut fi contactată, pentru a comenta acest vot.

Cei 15 membri aleși în BPJ sunt Balaj Iulian, Bodea Nicolae Dan, Buhaş Sorin, Câmpan Ioan, Foncea Dacian, Lazăr Ionuţ, Mlendea Petru, Neniu Constantin, Petroi Adrian, Porge Florin, Şchiop Ancuţa, Suciu Teodor, Timar Iulius, Toda Silviu și Toderici Mihai.

Citiți pe aceeași temă articolele:

Previzibil: Ilie Bolojan a fost ales preşedintele PNL Bihor, cu majoritate covârşitoare (FOTO)

Scandal la alegerile PNL Bihor: Lucia Varga, huiduită de liberali, după ce l-a acuzat pe Bolojan că e dictator şi că a pierdut toate alegerile de când conduce filiala (FOTO / VIDEO)​