O englezoaică a fost stupefiată să vadă că, după ce a lipsit de acasă trei zile, la întoarcere casa ei era ocupată de opt romi care se îmbrăcaseră în hainele ei, îi mâncau mâncarea şi îi beau vinul.

Femeia, Julia High, are 55 de ani şi culmea, este ofiţer la Biroul de Emigrări din Londra. Când a ajuns acasă, şi-a găsit o parte din lucruri împachetate în saci aruncaţi prin grădină. Cei opt romi, cinci adulţi şi trei copii, chefuiau.

"Femeile m-au întâmpinat la uşă, îmbrăcate în hainele mele, se aşezaseră la masa mea din sufragerie şi beau vin şi paharele mele. Mi-au oferit chiar un pahar de vin şi mi-au spus că sunt din România", a declarat femeia, citată de Daily Mail.

Când i-a întrebat ce caută în casa ei, ţiganii i-au spus că au închiriat-o legal, ba chiar i-au fluturat un contract pe sub nas. Evident, fals. "Au spus că eram moartă şi că fiul meu le-a închiriat casa. Sunt vie şi nu am un fiu", a continuat Julia High. Situaţia s-a lămurit însă destul de repede şi britanica i-a alungat pe intruşi. Însă întreaga casă, în valoare de 270.000 de lire sterline, i-a rămas întoarsă cu susul în jos, iar unele aparate electrice îi lipsesc.