Mirela Tanc, diriginta clasei a VIII-a A de la Oltea Doamna, le-a făcut o surpriză elevilor săi, care termină gimnaziul şi se pregătesc de Evaluarea Naţională. Astfel, elevii au primit mesaje video cu urări din partea cântăreţului Smiley şi din partea mai multor profesori din diverse colţuri ale lumii, inclusiv de la Harvard. 

"Absolvenţii de anul acesta merită totul. Pentru ei am încercat să fac şi eu cât de mult am putut. Mi-am folosit toată priceperea pentru a le crea un moment de neuitat”, a scris profesoara pe pagina sa de Facebook.

În mesajul său, Smiley le-a urat succes copiilor. "Salutare, clasa a VIII-a A de la Oltea Doamna. Vă pup şi vă felicit că aţi reuşit să terminaţi cu bine clasa a VIII-a. Vă urez succes în examenele care urmează", a spus artistul. 

Smiley le-a spus că le doreşte ca, în liceu, să-şi facă amintiri şi să înveţe multe lucruri noi. "Să vă dezvoltaţi frumos, să nu uitaţi să vă jucaţi şi să nu uitaţi să vă mai şi distraţi din când în când", a mai spus acesta. 

De asemenea, Mirela Tanc le-a completat surpriza cu mesaje ale unor profesori din mai multe colţuri ale lumii, inclusiv cu mesajul unui profesor de la Harvard Graduate School of Education, Fernando Reimers. El le-a spus că a aflat cât de mult s-au pregătit pentru viitoarele examene. "Sper că veţi continua să ascultaţi, să discutaţi unul cu celălalt şi să vă stimulaţi creativitatea", le-a spus profesorul. 

Elevii de clasa a VIII-a au terminat cursurile pe 5 iunie, potrivit calendarului anului şcolar 2019-2020. Pe 3 iunie au început înscrierile la Evaluarea Naţională.