Ia-ţi cardul de la Auchan Oradea şi în săptămâna 7-13 aprilie beneficiezi de -25% la pâine şi toate produsele de brutărie şi 25% bonus pe card pentru toate tipurile de detergent de rufe: lichid, pudră şi capsule.

Auchan a lansat MyCLUB Auchan, un program de fidelitate tip club cu multiple avantaje pentru clienţi, printre care reduceri pe loc la cumpărături, bonusuri acumulate pe card, oferte personalizate şi puncte de fidelitate care dau acces la o serie de avantaje şi experienţe.

Cum devii membru MyCLUB Auchan?

Înscrierea în club se realizează prin intermediul unui card de fidelitate pe care îl poţi obţine atât în format digital, din aplicaţia Auchan sau de pe auchan.ro, cât şi în format fizic, direct din magazine, de la casele de marcat sau de la Serviciul Clienţi.

Pentru a avea acces la toate avantajele oferite de MyCLUB Auchan, cardul trebuie înregistrat în contul tău de pe auchan.ro, iar ulterior scanat la fiecare vizită în magazinele fizice sau în cel online, oricând înainte de finalizarea plăţii. Dacă preferi să îţi faci cumpărăturile online, generează-ţi cardul în contul tău din aplicaţia mobilă Auchan sau de pe auchan.ro, iar beneficiile ţi se aplică automat la plasarea comenzii.

Ce beneficii te aşteaptă în MyCLUB Auchan?

Programul MyCLUB Auchan este disponibil atât în hipermarketurile şi supermarketurile Auchan, în magazinele de proximitate MyAuchan (cu excepţia celor din Staţiile Petrom), cât şi online, pe auchan.ro sau în aplicaţia Auchan. Prin acesta, ai acces la o combinaţie unică de avantaje şi experienţe:

- reduceri pe loc la o selecţie de produse aflate în oferta săptămânală
- posibilitatea de a acumula bonusuri pe card care pot fi consumate în funcţie de preferinţele tale
- puncte de fidelitate pentru fiecare tranzacţie în magazine sau online.

Fiecare sesiune de cumpărături îţi aduce 1 punct, indiferent dacă vii în magazine sau cumperi online din aplicaţia Auchan sau de pe auchan.ro. Mai mult decât atât, la fiecare 10 lei cheltuiţi la Auchan primeşti câte 1 punct suplimentar, indiferent de valoarea cumpărăturilor. Acumulând puncte, vei avea acces la beneficii suplimentare precum:

- livrări gratuite
- vouchere personalizate
- invitaţii la diverse evenimente
- implicarea în programe de responsabilitate socială
- o serie de experienţe individuale sau pentru întreaga familie, cu care Auchan te va surprinde pe parcurs

De asemenea, în MyCLUB Auchan poți opta pentru oferte personalizate, în funcție de obiceiurile tale de achiziție și de preferințele de consum.

Beneficiile acumulate pot fi consultate în secțiunea „MyCLUB Auchan” din contul tău de client din aplicația mobilă Auchan sau de pe auchan.ro, precum și pe bonul fiscal emis pentru o achiziție făcută prin scanarea cardului de fidelitate.

Cum poți câștiga 10.000 de euro devenind membru MyCLUB Auchan

Lansarea MyCLUB Auchan îți aduce și o tombolă de zile mari! Activează-ți cardul până pe 4 mai și poți câștiga marele premiu – suma de 10.000 de Euro, echivalentul în RON, direct în contul tău.

Continuă să faci cumpărături din Auchan utilizând cardul de fidelitate în această perioadă și poți câștiga unul din cele peste 100 de premii puse la bătaie:

- 10 premii x toate cumpărăturile înapoi, prin returnarea integrală a sumei cheltuite pentru toate cumpărăturile efectuate prin cardul MyCLUB Auchan în perioada 31 martie – 4 mai, în limita a 10.000 lei/câștigător, în bonus pe card
- Premii zilnice x 100 euro bonus pe card
- 100 de premii x 100 lei bonus pe card
pentru cumpărături online sau în magazine

Mai multe detalii despre programul MyCLUB Auchan, avantaje, tombolă, regulament, termene și condiții sunt disponibile pe www.romania.auchan.ro.

Despre Auchan Retail România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 57 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 48 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro, Auchan prezintă clienților peste 25.000 de produse. În 2021, Auchan a obținut medalia Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend - Superior Excellence, confirmând calitatea excelentă a relațiilor cu clienții săi. Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.

(advertorial)