Surpriză pentru pasagerii unui avion care a aterizat la Timișoara. Actorul John Malkovic a ajuns în România cu o cursă de linie, pentru a lua parte la un spectacol organizat de Teatrul Național Timișoara.

Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a teatrului, John Malkovich și echipa artistică a spectacolului „The infernal comedy” au ajuns marți seară pe Aeroportul Traian Vuia.

Tion.ro scrie că actorul și staff-ul său au sosit cu o cursă de linie München-Timișoara, care a aterizat cu o întârziere de 15 minute, deoarece piloții l-au așteptat pe aeroportul din Germania, pentru că un zbor de legătură ajunsese mai târziu.

Prezența sa a fost o surpriză pentru ceilalți pasageri. ”Am primit upgrade la business și stătea avionul, a avut întârziere 15 minute, că tot ziceau: ”așteptăm o persoană, așteptăm o persoană”. Deodată, a apărut un domn și mă uit așa și zic îl cunosc de undeva. Tot încercam așa să mă uit în spate, să văd dacă pot să fac o poză”, a povestit, potrivit site-ului stirileprotv.ro, un tânăr care a stat chiar pe scaunul din fața actorului.

Întrebat de jurnaliști cum a fost zborul, actorul a răspuns politicos, doar că „întârziat”. De asemenea, când reporterii i-au spus că toate biletele pentru spectacolele sale s-au epuizat, acesta a spus că nu tot timpul se întâmplă asta.

Malkovich a ajuns în România alături de întreaga distribuție a spectacolului - o echipă de peste 30 de oameni, formată în mare parte din artiști ai Orchestrei Academiei din Viena, mai scrie stirileprotv.ro.

Starul american va juca într-un spectacol la Teatrul Național, „The infernal comedy” ("Comedie Infernală"), care se va ține cu casa închisă, dar care va reprezenta un moment de vârf al Capitalei Europene a Culturii.

„Inițial erau în plan două spectacole, joi și vineri. Dar, pentru că a fost o cerere uriașă, vineri vor avea loc două reprezentații”, menționează site-ul stirileprotv.ro.

Spectacolul este semnat de Michael Sturminger, care l-a scris special pentru celebrul actor.

Teatrul timișorean precizează, pe pagina de Facebook, că The Infernal comedy este un eveniment teatral realizat cu sprijinul mai multor parteneri, inclusiv cu implicarea Asociației Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, „ca formulă principală de antreprenoriat cultural, esențială în dezvoltarea prin arta teatrului a culturii, a educației, a civilizației și, pe termen lung, a comunității și a societății”.

John Malkovich s-a aflat și luna trecută în România, unde a filmat, la București, pentru producția "The Yellow Tie", în care interpretează rolul dirijorului român Sergiu Celibidache.

Nominalizat la două premii Oscar, la Globurile de Aur şi la premiile BAFTA, John Malkovich este una dintre figurile legendare ale cinematografiei americane contemporane. De-a lungul carierei sale, a interpretat o varietate de personaje complexe, de la cele dramatic-comice, până la cele întunecate și sinistre. Actor, producător și regizor, el este cunoscut pentru rolurile din Dangerous Liaisons (Legături primejdioase) sau Being John Malkovich (În pielea lui John Malkovich), mai notează ProTV.

FOTO/VIDEO: Facebook / Teatrul Național Timișoara

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!