Surpriză de proporții, pentru medicii Institutului Regional de Gastroenterologie - Hepatologie ”Dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca. Aceștia au fost chemați să scoată un lingou de aur de 250 de grame din stomacul unui bărbat.

Informația a fost făcută publică de site-ul Cluj24.ro, sursă conform căreia managerul spitalului, Mihai Mleșnițe, a precizat că pacientul, un bărbat de 35 de ani din județul Bistrița-Năsăud, s-a prezentat de bunăvoie la spital, anunțând că ar fi înghițit lingorul de aur... accidental.

”Este vorba despre un lingou de aur de 250 de grame. Medicul de gardă m-a sunat să mă întrebe cum să procedeze într-o astfel de situație. I-am spus să îl opereze pe bărbat și să scoată lingoul și să anunțe Poliția”, a declarat managerul pentru sursa citată.

Alba24.ro notează că un astfel de lingou de aur de 24k are dimensiunile de 63,6 x 33,7 x 7,5 mm și se vinde cu circa 15.000 de euro.

Felul în care a ajuns „comoara” în stomacul pacientului este investigat acum de polițiștii din Cluj.

Nu este exclus ca bărbatul să fi recurs la acest gest tocmai pentru a-l ascunde.

Rămâne de văzut ce va declara pacientul în fața polițiștilor. Deocamdată, având în vedere starea sa medicală, bărbatul nu a putut fi audiat.

”În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire”, au spus polițiștii clujeni potrivit surselor citate.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!