Zilele trecute, ziarul online al PPMT, erinto.ro, a publicat un articol despre o nouă "aroganţă" imobiliară a preşedintelui CJ Bihor, Pásztor Sándor, care, pe lângă vila din Episcopia şi moşia de pe malul lacului din Sălard, şi-a cumpărat un teren şi o cabană într-o zonă de pe dealurile din Cetariu, departe de ochii curioşilor.

Site-ul spune că achiziţia, care ar cuprinde o cramă şi o vie ("dotări" pe care Bihorel nu le-a găsit), ar fi uşurat bugetul "prezidenţial" cu vreo 60.000 lei. În schimb, Pásztor susţine că n-a dat mai mult de 10.000 lei pe 2.700 metri pătraţi şi o căsuţă fără apă şi curent (preţ la care parcă şi Bihorel ar cumpăra nişte proprietăţi în zonă).

Adversarii comentează că, pentru a-şi feri şeful de la Judeţ de noroaie, edilul UDMR Bonisz Alexandru ar fi dispus asfaltarea pe 400 metri şi pietruirea pe 1,6 km a drumului până la cabană, singura lucrare de acest gen făcută anul trecut, care i-a costat pe sătenii din Cetariu 160.000 lei.

Asta, deşi lucrarea nu era o urgenţă, sătenii folosind rar respectivul drum, fiindcă în zonă nu sunt grădini, terenuri agricole ori case. Asta e, în mod clar, o răutate: căsuţa lui Elnök Úr ar trebui să fie de-ajuns...