Aproximativ 400 de motociclişti s-au întâlnit, sâmbătă, în centrul Oradiei, pentru a marca împreună închiderea sezonului moto.

Echipaţi corespunzător, vioioşi şi cu motoarele turate, motocicliştii s-au reunit înainte de prânz, pe platoul din Centrul Civic.

Parada moto a pornit în jurul orei 12, fiind programată pe traseul Centrul Civic - Gară - Bd. Ştefan cel Mare - Transilvaniei - Bd. Dacia - Bd. Decebal -  str. Horea - Nufărului - cu întoarcere în giratoriul de pe Centură - spre str. Seleuşului, respectiv Calea Clujului, la reprezentanţa BMW.

Pe lângă faptul că au socializat, bikerii au putut afla informaţii şi despre cardul cu informaţii personale în caz de accident, care poate fi plasat în interiorul căştii şi care - în cazul unui eveniment rutier - poate ajuta echipajele de urgenţă să economisească timp, în special în cazul în care motociclistul este inconştient.

Motocicliştii au fost însoţiţi de echipaje ale Poliţiei Bihor, care le-au asigurat trecerea prin intersecţii, oprind traficul auto acolo unde a fost nevoie.