Centrul comercial ERA Shopping Park se extinde din nou! Aproximativ 1.000 de orădeni au păşit, joi, în primele două ore de la deschidere, în noul magazin Stock House, deschis pe 5.000 de metri pătraţi în complexul comercial din Calea Aradului.

La ora 14, când s-au deschis uşile, cam 100 de oameni aşteptau la coadă să intre în magazin, iar mai apoi magazinul a vuit de lume, orădenii atraşi fiind de sloganul "Chilipir de chilipir".

Stock House se vrea "cel mai mare magazin de tip discount din vestul ţării", iar cei care trec pe aici pot găsi de la îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii, până la cosmetice, produse de uz casnic şi bricolaj, rechizite, produse de papetărie, electrocasnice, produse pentru curăţenie, produse alimentare ambalate, dar şi mic mobilier.

Dacă unele sunt doar ceva mai ieftine comparativ chiar cu magazinele chinezeşti, marile reduceri s-au văzut în prima zi de deschidere, la mobilier. O canapea cu 100 de lei s-a vândut la o oră şi ceva de la deschidere, iar o alta, mai arătoasă, la 250 de lei, nu a stat nici o oră în magazin. Şi la haine se simte diferenţa. Clienţii pot achiziţiona de pildă cămăşi şi la 9 lei, blugi la 12 lei ori căciuli, mănuşi şi fulare felurite la doar 5 lei.  În ce priveşte electrocasnicele, un radiator cu aerotermă poate fi achiziţionat pentru doar 19 lei, la acelaşi preţ putând fi cumpărate şi o veioză cu ceas, respectiv o cafetieră. E drept, în raftul imediat următor, tot un aparat de făcut cafea, dar altă marcă, cu mai multe programe, poate fi cumpărat la 250 de lei.

ERA, tot mai mare

Şi la decoraţiuni preţurile sunt mici. O beteală de pom de pildă costă doar 2 lei bucata, o vază învelită în nuiele poate fi achiziţionată la 9 lei, iar un set de globuri colorate costă doar 3 lei, adică 50 de bani bucata. La jucării e paradisul fetiţelor, piese de mobilier şi îmbrăcăminte pentru păpuşi costând 5 lei. Pentru băieţei, o maşinuţă teleghidată costă 39 de lei, iar un banc de lucru cu scule se ridică la 59 de lei. Deocamdată, magazinul are nu mai puţin de 1,2 milioane de produse, aduse aduse atât din ţară, cât şi din străinătate, şi este deschis de lunea până duminica, între orele 10 şi 22.

Prin contractele de închiriere convenite în ultimele luni, la ERA Shopping Park Oradea gradul de ocupare a crescut de la 75% la 92%. Reprezentanţii centrului comercial mai au în plan să deschidă, în curând, un alt showroom de mobile - Studio New Design, care va avea o suprafaţă de 400 mp, pe care va fi expus mobilier casnic şi industrial.

În plus, ERA Home Center (zona dedicată în Era Shopping Park Oradea amenajărilor, decoraţiunilor şi mobilierului), care cuprinde ancore gen Mobexpert, Elvila, Natürlich, Bricostore, LEM's etc., a depăşit 15.000 mp, fiind cea mai mare din regiune.

(advertorial)