Programat iniţial de la ora 18, concertul trupei Iris la ERA Shopping Park a început cu o întârziere de mai bine de o oră. Aşteptarea, însă, a meritat. Dacă în primă fază părea că puţini orădeni se vor încumeta să asculte muzica legendarilor artişti, atmosfera s-a încins pe parcurs.

Sute de fani strânşi la centrul comercial au cântat, alături de Cristi Minculescu şi colegii săi, evergreen-uri precum "Strada ta", "Vino pentru totdeauna", "Floare de Iris" sau "Cât aş vrea să zbor".

Cei mai înfocaţi s-au arătat o mână de puşti care s-au postat în faţa scenei, trăind şi fredonând din suflet fiecare vers. La sfârşit, ei au fluturat şi un cearşaf pe care scria cu litere de-o şchioapă "Iris, mereu împreună".

La final, orădenii strânşi la ERA Shopping Park s-au declarat încântaţi de concert. "Iris nu s-a dezis", a spus o orădeancă. "Atât doar că parcă a durat prea puţin", a continuat ea.

Săptămâna viitoare, spectacolele continuă la centrul comercial de pe calea Aradului. Dacă sâmbătă, de la ora 18, va concerta interpreta Anna Lesko, marţi, 8 martie, va fi rândul Laviniei, ex-Spicy, să facă atmosferă. Reprezentanţii ERA Shopping Park le promit orădenilor şi alte surprize, pentru săptămânile următoare.