Primul magazin H&M din Oradea a fost inaugurat joi, la ora 11, în Lotus Center.

Încă înainte de ora 10, orădenii s-au aliniat la coadă în speranţa că vor fi printre primii 100 de vizitatori ai magazinului, care au primit vouchere de cumpărături în valoare de 80 de lei. Coada s-a întins până aproape înspre intrarea din mijloc a mallului.

Pentru a evita îmbulzeala, organizatorii au amenajat culoare speciale şi au împărţit personal voucherele orădenilor care stăteau la coadă.

Cu aproximativ 15 minute înainte de ora 11, cei peste 20 de angajaţi ai magazinului şi reprezentanţi ai conducerii s-au adunat la intrare, au dansat, au cântat şi au aplaudat, marcând într-un mod inedit deschiderea primei reprezentanţe H&M în Oradea.

La ora 11, reprezentanţii H&M au tăiat panglica roşie, culoarea brandului, iar, rând pe rând, peste 300 de orădeni au intrat în magazinul ce cuprinde atât raioane pentru tineri, femei, bărbaţi, cât şi pentru copii. Clienţii pot găsi aici de la haine din tricotaje, din colecţia toamnă-iarnă, până la pantofi şi accesorii.

Printre produsele din H&M, orădenii pot găsi veste de blană artificială şi pulovere tricotate de iarnă la preţul de 60 de lei, jeans la 50 de lei, dar şi la 130 de lei, rochiţe de seară şi casual la preţuri de 90 de lei, respeciv 130 de lei. De asemenea, la preţuri mai mici, se pot găsi maiouri simple (20 de lei), dar şi cizmuliţe de iarnă (60 de lei).

Reprezentanţa H&M din Oradea nu va avea colecţia limitată creată de casa Versace pentru acest brand, în schimb reprezentanţii magazinului asigură că stocul este reîntregit aproape zilnic. H&M va fi deschis conform programului din Lotus, între orele 10 şi 22. Magazinul are şi o intrare directă din parcarea mallului.

Hennes & Mauritz AB, cunoscută ca H&M, este o companie înfiinţată în 1947 în Suedia, iar în prezent are un lanţ de peste 2.300 de magazine în 41 de ţări şi peste 80.000 de angajaţi. De-a lungul timpului, retailerul de îmbrăcăminte a avut colaborări cu designeri de renume pentru colecţii speciale precum Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Roberto Cavalli şi Versace.